Test és Egészségkúltúra

"problémák azért adódnak, hogy megoldjuk"
 

 Csehné Váradi Mária
                                                                                                                                              AVIVA módszer oktató,  Etka jóga oktató 
                                                                                                                                                                                     

                                                                                                                                                                                                          
MENÜ

Etka jóga

A módszer a ma 91. életévében járó szellemileg és fizikailag is teljesen friss Kártyikné Benke Etka
élet-, író-, és festőművésznő felismerésén alapul, aki több mint három évtizedes öngyógyító-önfejlesztő tapasztalatai révén létrehozott egy új mozgásművészetet, az erőgyűjtő és erőfejlesztő módszert.

 

 

 

Ezzel egyidejűleg beleírta magát a magyar sporttörténelembe, hiszen megalkotta korunk egyetlen magyar vonatkozású jógairányzatát, az Etka-jógát.

Munkássága, bölcsessége, életfilozófiája és lenyűgöző személyisége a médiából és a sajtókból egyaránt ismert. A módszer megalkotója a minőségi mozgásművészetén túl, a szeretet, a megértés és a bölcsesség Etka-Anyó-ja.

Bővebben az Etka Jógáról

 

 

Nes terápia

 

A NES (Nutri Ergetics Systems) egy kvantumfizikai alapokon nyugvó információs gyógyítás, terápiás rendszer. Forradalmian új nézőpontot jelent a test, a betegségek szempontjából; 2004-ben fejlesztették ki, dr. Peter Fraser 30 éves kutatási eredményei alapján és irányításával, a Nutri-Energetics System-nél, amelynek vezetője, Harry Massei az emberi testmező (HBF=Human Body Field) érzékelését és változásának számítógépen való rögzítését dolgozta ki. Azóta már minden földrészen sikerrel alkalmazzák.

 

 

 

 

Love Moon női betétek

A mai felgyorsult világban minden nő olyan higiéniáról álmodik, amely minden nap megadja az egészséges, energikus  komfortérzést. Sok év kutatás után sikerült "Love Moon" márkanéven olyan menstruációs és intim betéteket kifejleszti, amelyek tartalmaznak egy kiváló tulajdonságokkal rendelkező anionos réteget is.

Bővebb információ

 

 

 

 

Multifunkciós egészségügyi zuhany MedCare ltd.

Intim zuhany

Intim testrészeit és bőrét ápolhatja,gyógyíthatja,zuhanyozás közben a zuhanycsőre szerelt,multifunkciós készülékünkkel. Mindenki saját maga hidratálhatja, frissítheti, ápolhatja érzékeny bőrét,a fejben lévő cserélhető kapszulák hatóanyagai segítségével.Különösen ajánlott bőr és hüvelybetegségek esetén (bőrszárazság,korpás haj,ekcéma,pikkelysömör,fekélyek,hüvelyi folyás,hüvely PH fenntartása,hüvelyszárazság,hüvelyi fertőzés)

További információ

 

 

Alternatív Gyógymódok

Természetgyógyászati Portál

Az Alternatív Gyógymódok célja a természetgyógyász szakma népszerűsítése. Oldalunkon több száz terapeuta és gyógyközpont várja a segítségül hozzájuk forduló betegeket, vagy akik egyszerűen egészségüket kívánják megőrizni. Közel 100 féle terápiáról olvashat összefoglaló leírást, és több mint 1500 érdekes cikk próbálja bemutatni a természetgyógyászat hatékonyságát a kíváncsiskodóknak.

 

  

Célunk egy olyan családias légkörű hely létrehozása, ahol minden a testi-lelki egészségről, harmóniáról szól. Nálunk a Biosarokban kedvező áron találsz egészséges alapélelmiszereket, lúgos vizet, lúgosító teákat, gyógyfüveket, teákat, étrendkiegészítőket, kőolajszármazék mentes kozmetikumokat, fogkrémeket, Bio mosószereket, mosódiót, Környezetbarát fehérítőt, bio öblítőt, egészséges nasikat, diabetikus-, tejmentes- és gluténmentes liszteket, alapélelmiszereket és még sok minden mást...amit netán nem talál, gyorsan beszerezzük!

  

  

GANODERMA (LINGZHI)

Egy csodálatos gyógynövény

 A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű „gyógynövényként” tekintenek a ganodermára. Ez az úgynevezett első „gyógyszer”, amely még hosszú távon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást. Javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket, és hosszú életet élhessünk.

 

Bővebb felvilágosítás!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet